Scrisoare de intenție

Model - scrisoare de intentie pentru angajare la lucru

 

 scrisoare 

 Dlui Ilie Cotorobai,

 directorul Companiei " SUPERCOM "

  Stimate Domnule Director,
 
     Subsemnata Maria Frunze, domiciliata:  or. Chisinau,  str. I. Creanga nr.32, doresc sa-mi fac prezentarile de rigoare in vederea obtinerii unui loc de munca la Compania " SUPERCOM ".  In anul 2017 am absolvit Universitatea Tehnica a Moldovei cu frecventa la zi, specialitatea - Marketing si logistica. Decizia de a ma angaja la Compania " SUPERCOM " am luat-o deoarece  am efectuat practica de licenta la aceasta Companie. In perioada ultimilor doi ani de studii am avut posibilitatea sa lucrez in calitate de agent de reclama la un magazin - concurent al Companiei " SUPERCOM ". Aceasta, cit si practica acumulata, m-au ajutat sa inteleg principiile marketingului in vanzari. Doresc sa lucrez la Compania, care aveti onoarea sa o administrati, deoarece mi-a placut stilul de organizare a muncii, posibilitatile de perfectionare oferite angajatilor si atmosfera de lucru in colectiv.

    Totodata, eu sunt capabila sa-mi aduc aportul la sporirea activitatii comerciale a Companiei prin efectuarea cercetarilor de cunoastere curenta si pe perspectiva a nevoilor si intentiilor cumparatorilor/ cleentilor interesati.

Anexez Curriculumul Vitae si imi exprim speranta ca persoana mea va trezi interesul Dumneavoastra in vederea acceptarii mele in rindul salariatilor Companiei " SUPERCOM ".
     Telefon pentru contact - 022  74 21 21, Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.    
 

  Cu respect,

  Maria Frunze                                         /semnatura/
 

 15 iulie 2017

  _____________________________________________

 

 Nota. - Scrisoarea de intentie reflecta informatia generala despre persoana si trebuie formulata intr-un stil direct si cit mai atractiv pentru a produce o impresie puternica angajatorului.

 

Scroll Up